Christian Lindström


Hej allesammans!

Jag heter Christian och jag är en numera "beroendefri" kille på 32 år. Dessvärre har det inte alltid varit så utan jag har genom åren kämpat med både det ena och det andra. (mestadels alkohol, kokain och spel) Vilket också tillslut ledde till ett misslyckat självmordsförsök och att jag nu är anmäld och väntar på att rättsväsendet ska höra av sig. 

Jag går nu runt och försöker ta mig framåt. Med lite halvlåga toppar och desto djupare dalar som skulle kallas för ett vardagsmående. 

Jag kommer här på sidan troligtvis dela både tankar och bilder kring lite allt möjligt. Givetvis kommer det till stor del handla om mig och mina tankar. Man är ju trots allt lite självgod av naturen. 

Om ni skulle vilja veta lite mer om vem jag är och vad jag haft för mig tidigare i livet så kan ni läsa det via länken nedan. Det är Offsides Johan Orrenius som tidigare i år 2019 gjorde ett längre reportage om mig och vad jag varit med om.

https://www.offside.org/reportage/duktiga-christian/

Förhoppningar

Att i och med detta hjälpa mig själv men kanske även hjälpa andra som är i en liknande situation. Eller som kanske bara är i en situation de inte är helt tillfreds med helt enkelt. 

Har även kommit en bra bit i ett bokskrivande och även relativt långt gången med föreläsarplaner. 

Twitter    |    Facebook    |    Instagram       Mail