Tisdag och radiodebut           (i studio)

11.05.2021

Nu har några timmar hunnit gå sedan jag klev in i den något sterila men väldigt fint belägna byggnad där Sveriges Radio har sina lokaler. 

Efter att jag slängt upp en bild på min tatuering på P4 Göteborgs sociala medier så kontaktade de mig och ville att jag skulle komma in för en kortare radiointervju. Och då inte bara på grund utav tatueringen. Utan kanske framförallt på grund av min historia.

Något som kändes ganska självklart från start. Som sagt, Allt jag kan göra för att hjälpa andra känns rätt. Och en så här liten insats som krävdes idag gör jag om alla dagar i veckan. 

Efter att ha rensat huvudet med ett rätt långt gympass så kom jag sedan hem till lägenheten och såg att jag fått flera meddelanden från okända människor. Dessa människor berömde mitt mod och sa dessutom att på grund av mitt val att gå ut med min historia så har de dessutom börjat må bättre och tagit tag i sina liv. Att höra detta är ju såklart något som värmer något oerhört. 

Efter att det där med föreläsningar och annat legat på is ett tag så kändes det kul att få smygstartat lite igen. Efter sommaren kommer det förhoppningsvis bli lite mer av den varan.

Ni som inte hört den lilla korta intervjun på P4 kan lyssna på den här nedan. Spola fram till 1 timme och 39 minuter.

Sedan ska vi inte heller glömma att ge cred till Vinnie Sahlen på All Gold Tattoo för ryggtavlan.

Skulle ni vilja se mer av Vinnies verk så kan ni klicka på länken