Måndagspytt

11.05.2020

Efter en helg uppe i Bohuslän så var man igår eftermiddag tillbaka i Göteborg där det först väntade några timmars klättring innan man ramlade ner i soffan för att först se Mästarnas Mästare som sedan följdes av scouting av framtida (förhoppningsvis) Robinsonäventyr. 

Idag däremot var det måndag igen och då väntade som vanligt gym och jobb. Och gym igen. Det är ungefär så livet ser ut just nu. För om livet innan Covid19 var något ovisst för min del där matcher nere i Lindevi var en stor del av mitt liv så är ju även den biten borta just nu. Så den nyfunna mycket trevliga klättringen är ett väldigt välkommet tillskott i tillvaron. Tack för det Stefan!

Som ni även kanske märkt så har inte bloggen uppdaterats speciellt mycket den senaste tiden. Detta mycket på grund av att hela tanken med bloggen var att man skulle få följa min resa tillbaka. (Och att lägga ut kontaktannonser till och från givetvis) Men som det ser ut just nu så står det ju tyvärr tokstill på båda dessa fronter. Och inte lär det gå snabbare under rådande omständligheter. 

Så istället fokuserar jag på min träning. I Gymmet, på cykeln och på klätterväggen. Jag fokuserar även på mitt trädgårdsland uppe hos morsan. Som även i år har väldigt stora inslag av färgen lila. 

En måndag som denna fokuserade jag utöver jobb dessutom på matlagning. Så här nedan kan ni följa Christians matlagningsskola. PyttiPanna gjord på ryggbiff av hjort. Fint ska det vara.