Karanträning

29.03.2020

Det har nu gått ungefär en vecka sedan jag slängde ut min kontaktannons "Do u want to be my karantändejt?". Och om jag ska vara riktigt ärlig så gick det väl inte riktigt så som jag hade hoppats. Jag står ju nämligen fortfarande här utan någon dejt. Så den annonsen får ju läggas till i högen av bra försök, sämre resultat. 

Men! livet går ju faktiskt vidare och istället för något dejtande så har jag i det numera ständigt strålande solskenet fortsatt mitt jobbande och karantränande. Inte fy skam det heller. 

Det är också något jag råder de flesta att göra. Att träna alltså. Att träna är ju något som både hjälpt och stjälpt mig genom åren men något som kanske framförallt har hjälpt mig något enormt de senaste åren. 

Och då de allra flesta på något sätt påverkas negativt av allt som händer i världen just nu så tror jag de flesta skulle må bra av att få rensa tankarna emellanåt. 

Då jag som person tidigare alltid förknippat träning med något fysiskt krävande så har det varit ganska skönt när jag den senaste tiden lagt till en stor portion rörlighetsträning när jag är på gymmet. En lugnare känsla helt klart. Här nedan kan ni se hur jag ligger till.

PS. Om någon skulle vilja träna med mig eller bara få tips/hjälp kring träning så är det bara att höra av sig.