Födelsedag och ytterligare ett år har gått

12.02.2021

Igår var det dags för mig att fylla år igen. Denna gång var det 34 som gällde. Jag har alltså levt i 34 år, vilket som många av er numera vet inte var en självklarhet för några år sedan.

Men att jag nu fyllde år igen betyder att jag nu varit drog- och alkoholfri i ungefär 1450 dagar och spelfri i ungefär 950 dagar. Det är ändå nått kan jag tycka.

Då jag är en människa som gillar nya saker och utmaningar så kan jag se tillbaka på ett år som gett mig både ett och annat när det kommer till just detta.

Som jag skrivit tidigare så är klättringen en sådan sak där jag inte bara fysiskt blivit utmanad utan jag har dessutom fått arbeta med min rädsla litegrann då jag testat på tradklättring (Att sätta egna kilar ute i bergen). Vilket är lite småläskigt måste jag säga. Detta tackar jag Stefan för och jag ser fram emot en ny klätterrik sommar.  

Sen har jag som ni kan se på en av bilderna ovan även hållit min första föreläsning. En föreläsning som jag jobbade rätt mycket med för att få ihop på bästa sätt. Där sedan Jimmy Fors på Ettanfotboll mäklade ihop mig med Skövde AIK. Där alltså föreläsningen hölls.

Att föreläsa var som sagt något nytt och väldigt nervöst men det gav också en otroligt härlig känsla både under men kanske framförallt efteråt. Så stort tack för hjälpen och stödet Jimmy.

Utöver dessa sidoaktiviteter som det trots allt är så har jag gått från att jobba 25% till att nu återigen börja närma mig de där 100%en som ändå får ses som målet.

Och jag måste säga att jag verkligen i det stora hela älskar jobbet jag har. Att få tjöta om idrottsprylar och annat inom området med både kunniga och okunniga personer är verkligen härligt. Att vi säljer så många olika saker har också gjort mig tvungen att lära mig väldigt mycket nytt för att inte se helt handfallen ut när frågorna kommer. För inte visste jag hur man monterade längdskidor, mätte ut stavar eller formgjöt sulor tidigare.

All denna kunskap jag fått och lärt mig har jag i princip lärt mig utav vår fantastiska butikschef Fredrik. (Månadens Frölunda Torgare februari 2020 som ni såklart alla vet)

Så indirekt så är all info och fakta ni får från min mun på jobbet egentligen Fredriks ord. Medans de fantastiska skämten och mellantjötet är all mine.

Utöver detta så ser jag återigen tillbaka på ett år där min familj och mina vänner alltid funnits där när jag behövt dem. Så tack till er.

Nu kör vi vidare mot ett 35e år som jag tyvärr hoppas kommer innehålla en rättegång, men som dessutom kommer innehålla många spännande, roliga och andra utmaningar.  

Har ni nått på gång så tveka inte att höra av er.