Do you want to be my karantändejt?

20.03.2020

I en tid då Covid-19 försöker göra sitt för att ta över världen så är det trevligt att åtminstone emellanåt tänka på något annat. Att inte behöva tänka på att bunkra käk eller det där så otroligt tröttsamma toapappret, som också helt plötsligt verkat bli det enda folk lägger fokus på.

Jag ska i det här inlägget inte ge mig in i någon debatt kring huruvida jag tycker bunkringen och allt annat som sägs och skrivs är rätt eller fel. Istället ska jag göra något helt annat.

Jag tänkte nämligen göra ett försök till att slippa sitta hemma ensam i lägenheten om de nu skulle bryta ut en total och fullständig karantänsituation i landet.

Och med tanke på att jag inte längre hänger på fester och annat. Och att även appar som Tinder och annat jobbar i motvind och verkar ha kollapsat i dessa tider så ser jag det här som min enda chans till att hitta en karantändejt.

Att här på bloggen skriva en kontaktannons. Som jag sedan kastar ut i den vida världen och hoppas på det bästa. Så här kommer den:  

"F.d ekonomi- och finansarbetande fotbollsspelande man på dryga 30 vårar med en otroligt dålig ekonomi. Men jag är enligt rykten väldigt snäll.

Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande och klarar inte längre av att gå på fester av olika anledningar. Men jag är enligt rykten helt okej i köket.

Jag går på mediciner för att hålla humöret på en någorlunda bra nivå, och jag tar ytterligare mediciner för att kunna sova de där timmarna som behövs. Men jag är enligt rykten oftast glad i sociala sammanhang.

Jag tränar troligtvis lite för mycket och maniskt, och jag har metallbitar lite varstans i kroppen. Men jag har enligt rykten blivit lite halvstark.

Jag mår inte alltid så bra som jag kanske ger sken utav och då försvinner jag gärna in i min egna lilla bubbla och håller mig där. Men jag mår enligt rykten något bättre och hamnar inte där lika ofta som tidigare.

Jag har ett misslyckat suicidförsök på CV:t och är sedan en tid tillbaka sjukskriven både på hel- och deltid. Men jag trivs enligt rykten väldigt bra på mitt nya jobb.

Jag kommer kanske i framtiden få spendera en tid innanför lås och bom. Men jag kommer enligt rykten att bli starkare av det och jag kommer dessutom ha många avsnitt av både Farmen och Robinson att kolla ikapp.

Jag söker som ni med tanke på texten ovan troligtvis förstått en otroligt öppensinnad men samtidigt kanske lite strukturerad tjej/kvinna. Hon får gärna uppskatta idrott och rörelse av alla dess formen. Men sen skadar det givetvis inte om hon har massa pengar (Eller iaf kan tänka sig att leva fattigt), ett stabilt boende och en bil. Gärna automat då det skulle passa min körstil på allra bästa sätt."

Med det sagt så återgår vi nu till vardagen. Som i nuläget alltså påverkas otroligt mycket av Covid-19. Så sprita händerna och var förnuftiga. Men shoppa och lev lite som vanligt så inte varenda företag måste lägga ner. Det vinner nämligen ingen på.