Artiklar

Ett år äldre

18.02.2020

En vecka har nu gått sedan jag fyllde år. 33 år. Det låter allt bra mycket äldre än jag känner mig. Om det är positivt eller negativt låter jag vara osagt.

Något nedregnad och blöt sitter jag nu här i soffan efter en mycket trevlig kväll nere på Smedjan på Sjömagasinet. Julklappen från farsan att tillsammans med dem laga mat tillsammans med Ulf Wagner var något jag sett fram emot ett tag.

Några veckor har gått sedan jag senast skrev något här på bloggen. Detta tror jag har berott på att jag egentligen inte har varken reflekterat eller funderat speciellt mycket över livet. Vilket i mitt läge just nu har varit ganska skönt.

Dryga 14 månader har gått sedan morsan kom in i rummet och berättade om att en polisanmälan gentemot mig lämnats in. Efter en tung panikattack där jag såg amerikanska fängelser framför mig så lyckades jag efter en stund samla mig hyfsat, och den redan väldigt snurriga vardagen skulle nu bli än mer oklar.

Nytt jobb!

21.11.2019

Ungefär två veckor har gått sedan jag slog mig ned vid bordet på min första arbetsintervju på väldigt många år. Jag satte mig vid bordet och fick en kopp kaffe serverad medans Annika berättade om deras olika butiker, hur de såg på sin personal och hur arbetet de gjorde gick till.

För ungefär ett år sedan så nåddes jag av nyheten att fotbollsmagasinet Offside ger alla spelbolag rött kort. Vilket betydde att man säger nej till alla typer av spelbolagsreklam. Både i sitt magasin men också i sin mycket populära podcast som släpps en gång i veckan.

Det är just nu en regnig och mörk söndag kväll och samtidigt som jag sitter här i soffan och kollar lite på guldstriden av Allsvenskan så funderar jag samtidigt en del över mitt mående. Ett mående som ofta gör sig påmint och som den senaste tiden känts lite sämre och lite mer uppgivet. Varför det varit så vet jag...

November närmar sig med stormsteg och säsongen börjar närma sig sitt slut. Då jag alltid varit en bollsparkande grabb så pratar jag ju givetvis om fotbollssäsongen.

Efter dagens långpass på gymmet så begav jag mig sedan till Lindome för ett möte jag visste ytterst lite om. Väl på plats så visade det sig att det gällde sponsorarbetet i klubben. Eller partnerarbetet som det numera så fint heter.

Ytterligare dryga veckan av väntan har passerat. Och som vanligt har det gällt att pusha fram saker att göra då jag som sagt inte har en stabil vardag som gör att dagarna redan är planerade. Med jobb, plugg eller vad man vanligtvis annars har i sin kalender.