Artiklar

Måndagspytt

11.05.2020

Efter en helg uppe i Bohuslän så var man igår eftermiddag tillbaka i Göteborg där det först väntade några timmars klättring innan man ramlade ner i soffan för att först se Mästarnas Mästare som sedan följdes av scouting av framtida (förhoppningsvis) Robinsonäventyr.

Karanträning

29.03.2020

Det har nu gått ungefär en vecka sedan jag slängde ut min kontaktannons "Do u want to be my karantändejt?". Och om jag ska vara riktigt ärlig så gick det väl inte riktigt så som jag hade hoppats. Jag står ju nämligen fortfarande här utan någon dejt. Så den annonsen får ju läggas till i högen av bra försök, sämre resultat. ...

I en tid då Covid-19 försöker göra sitt för att ta över världen så är det trevligt att åtminstone emellanåt tänka på något annat. Att inte behöva tänka på att bunkra käk eller det där så otroligt tröttsamma toapappret, som också helt plötsligt verkat bli det enda folk lägger fokus på.

Ett år äldre

18.02.2020

En vecka har nu gått sedan jag fyllde år. 33 år. Det låter allt bra mycket äldre än jag känner mig. Om det är positivt eller negativt låter jag vara osagt.

Något nedregnad och blöt sitter jag nu här i soffan efter en mycket trevlig kväll nere på Smedjan på Sjömagasinet. Julklappen från farsan att tillsammans med dem laga mat tillsammans med Ulf Wagner var något jag sett fram emot ett tag.

Några veckor har gått sedan jag senast skrev något här på bloggen. Detta tror jag har berott på att jag egentligen inte har varken reflekterat eller funderat speciellt mycket över livet. Vilket i mitt läge just nu har varit ganska skönt.

Dryga 14 månader har gått sedan morsan kom in i rummet och berättade om att en polisanmälan gentemot mig lämnats in. Efter en tung panikattack där jag såg amerikanska fängelser framför mig så lyckades jag efter en stund samla mig hyfsat, och den redan väldigt snurriga vardagen skulle nu bli än mer oklar.

Nytt jobb!

21.11.2019

Ungefär två veckor har gått sedan jag slog mig ned vid bordet på min första arbetsintervju på väldigt många år. Jag satte mig vid bordet och fick en kopp kaffe serverad medans Annika berättade om deras olika butiker, hur de såg på sin personal och hur arbetet de gjorde gick till.

För ungefär ett år sedan så nåddes jag av nyheten att fotbollsmagasinet Offside ger alla spelbolag rött kort. Vilket betydde att man säger nej till alla typer av spelbolagsreklam. Både i sitt magasin men också i sin mycket populära podcast som släpps en gång i veckan.

Det är just nu en regnig och mörk söndag kväll och samtidigt som jag sitter här i soffan och kollar lite på guldstriden av Allsvenskan så funderar jag samtidigt en del över mitt mående. Ett mående som ofta gör sig påmint och som den senaste tiden känts lite sämre och lite mer uppgivet. Varför det varit så vet jag...